Ønsker du hjelp til å bli modell?

Ønsker du hjelp og veiledning som modell?
Vil du bli modell og trenger råd?

Vi i Norsk Modellformidling vil gjerne hjelpe deg med råd og veiledning hvis du forsøker å bli modell. Det å utvikle en karriere som modell krever innsats, besluttsomhet og en god porsjon tålmodighet. Utseende betyr alltid mye, men det finnes også mange vrangforestillinger om hvordan man må se ut for å kunne bli modell. For eksempel er det ikke riktig at man må være så høy eller tynn som mulig. Det finnes mange andre egenskaper som er mye viktigere.

Fra mange nye modeller og unge talenter får vi ofte spørsmål om kropp og utseende, samt om photoshoots, poseringsteknikker og om bransjen. Ofte får vi spørsmål som for eksempel:

– “Er jeg pen nok?”

– “Hvordan poserer jeg på bilder?”

– “Hvordan får jeg gode bilder av meg selv?”

– “Har jeg riktig kroppsfigur?”

Norsk Modellformidling kan gi råd på veien til å bli en dyktig og ettertraktet modell. Vi har tilknyttet flere erfarne modeller, stylister og fotografer som kan gi gode råd. Vi kan også videreformidle ønsker om hjelp til andre agenter og profesjonelle aktører med mye erfaring.

Hvis du har spørsmål eller ønsker råd om kroppen din, om modellyrket, om modellbransjen eller hva som helst annet, kan du ta kontakt med oss så skal vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan 🙂