Skjema for fotografer

Covid-19 informasjon: På grunn av Covid-19 har vi for tiden begrenset drift og derfor kan responstiden være noe lenger enn normalt.

Dette gjør du for å henvende deg som fotograf:

1. Fyll inn skjemaet nedenfor. Legg ved 4 av dine bilder som viser eksempler på din stil og kvalitet. Du tar selv ansvar for at du har nødvendige rettigheter til å distribuere bildene.

2. Hvis du sender bilder som du ikke ønsker at skal publiseres, vennligst noter dette i skjemaet. Norsk Modellformidling garanterer at bildene ikke kommer på avveie.

3. Pass på at skjemaet er korrekt utfylt, og klikk så «Send Inn». Du vil bli kontaktet av Norsk Modellformidling hvis vi trenger mer informasjon.


* (obligatorisk felt)

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 15mb.


Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg og våre modeller på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database, disse blir IKKE delt med noen andre selskaper. Det vi eventuelt deler er informasjonen og bildene du har sendt til oss i dette skjemaet. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.