Søknad skjema for modeller

Søk om å bli vurdert som FREELANCE modell hos Norsk Modellformidling

Merk: Vi har hatt endel problemer med registreringsskjemaet i det siste. Dersom du ikke får bekreftelse på innsending kan du sende oss en epost med samme informasjonen som i skjemaet.

Dette gjør du for å søke:

1. Fyll inn skjemaet og legg ved bildene av deg selv. Bildene må tas i godt dagslys. Det er viktig at bildene viser deg slik du faktisk ser ut.
2. Norsk Modellformidling garanterer at bilder ikke kommer på avveie. Alle bilder og informasjon du sender vil slettes permanent av oss når du ber om det.

3. Pass på at skjemaet er korrekt utfylt før du sender det. Du vil bli kontaktet av Norsk Modellformidling hvis vi trenger mer informasjon om deg.

* Indikerer påkrevd feltGodkjente filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 20mb.

Samtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir IKKE delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og bildene som du har registrert i dette skjemaet som blir lagret. Du kan når som helst be oss om å slette dette ved å sende oss en e-post.Her er noen ofte stilte spørsmål med svar:

– Hvordan formidles et oppdrag?

Svar: Norsk Modellformidling knytter kontakt mellom modeller, fotografer, agenter og bedrifter som ønsker å benytte modeller til markedsføring. Oppdragene oppstår ofte ved at en klient trenger fotograf og/eller en modell til et bestemt prosjekt, og at disse henvender seg til oss. Det hender også at en fotograf trenger en modell for å teste ut konsepter og teknikker. Når slike oppdragsgivere tar kontakt med Norsk Modellformidling vil vi fungere som et kontaktpunkt for dem, og vi vil presentere modellene fra vår database for disse oppdragsgiverne. Deretter kan oppdragsgiverne vurdere om de vil gå videre med en av våre modeller.

– Hvordan håndteres honorarer og rettigheter til bildene?

Svar: Noen typer oppdrag kan kreve et honorar til modellen, mens andre oppdrag gjør det ikke. Kommersielle oppdrag krever honorar til modellen, og honoraret varierer fra modell til modell. Hvis fotograf og en modell inngår et såkalt TFP (Time For Prints) samarbeid skal dette være gratis for modellen og gjerne uten reisekostnader og liknende. Uansett avtaleform skal alltid rettigheter og honorarer avklares skriftlig før oppdraget starter.

– Hvordan blir jeg kontaktet dersom jeg får oppdrag?

Svar: Hvis en modell eller en oppdragsgiver ønsker å bruke deg til et oppdrag blir du kontaktet av oss, eller direkte av dem etter henvisning fra oss.

– Kan jeg slette min folder hos Norsk Modellformidling?

Svar: Ja, dersom du på noe tidspunkt ønsker at vi sletter all informasjon om deg, inkludert bildene dine, kan du ta kontakt med oss. Vi garanterer for din sikkerhet og vil sørge for at informasjonen og bildene ikke kommer på avveie.